processed-ef13f091-5a04-4242-8832-c4ab2e8f640a_Kf2Me4Pz

Thema-ochtend

Elke vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur onder het genot van een kopje koffie en thee

INTERESSE? Kom gewoon langs! Aanmelden is NIET nodig!

24 maart: Emotieregulatie

Tijdens deze bijeenkomst wordt uitgelegd wat 'emotieregulatie' precies is en hoe het werkt in je brein. Ook worden er algemene tips gegeven en onderling ervaringen gedeeld.

31 maart: Een steekje los: Eenzaamheid

Een interactief spel waarbij je spelenderwijs in gesprek gaat over psychische gezondheid, vooroordelen én kwaliteit van leven. Met als doel openheid, bewustwording, herkenning en begrip.

7 april: Mini workshop Herstellen doe je zelf

Herstellen doe je zelf is een cursus waarbij je ervaringen deelt en vaardigheden oefent die je helpen in je herstel. Ontdek tijdens deze bijeenkomst of deze training eventueel bij jou past.

14 april: Posttraumatische stress stoornis (PTSS)

Tijdens deze bijeenkomst wordt uitgelegd wat PTSS precies is en hoe het is om zelf PTSS te hebben. Ook is er ruimte voor anderen om hun ervaringen te delen.

21 april: Negatief zelfbeeld

Tijdens deze bijeenkomst wordt uitgelegd wat het hebben van een negatief zelfbeeld precies inhoudt en hoe het is om zelf een negatief zelfbeeld te hebben. Ook is er ruimte voor anderen om hun ervaringen te delen.

28 april: Introductie: Een steekje los

Tijdens deze bijeenkomst gaan we kennis maken met het spel 'Een steekje los'. Een steekje los is een interactief spel waarbij je spelenderwijs in gesprek gaat over onder andere psychische gezondheid.

Heb je vragen?
Dat kan bij Rik Bleumink:

T: 06 57 32 71 06

E: r.bleumink@ribwoverijssel.nl