Creatieve ochtend

Vanaf 12 september elke donderdag

Vanaf 12 september start Nexus op de donderdagen met een creatieve ochtend. Een ochtend die elke week in het teken staat van nieuwe dingen leren, hobby’s ontdekken, en even lekker uit je hoofd zijn. Ook hopen wij je tijdens deze ochtend de mogelijkheid te bieden jezelf verder te ontwikkelen op creatief gebied. De ochtend zal geleid worden door onze creatieve duizendpoot Tamar.

“Hoi, mijn naam is Tamar en vindt het een enorme eer dat ik de creatieve ochtend invulling ga geven. Al vanaf jongs af aan heb ik affiniteit gehad met dingen zelf creëren, nieuwe dingen leren en materialen en technieken ontdekken. Ik heb altijd genoten van het bezig zijn met mijn handen en nieuwe dingen te leren/creëren. Ook in mindere tijden kon ik door middel van mijn creativiteit rust vinden, het bracht mij een vorm van mindfulness, extra zelfvertrouwen en ik kon erdoor in mijn eigen bubbel komen. Dat voelde heel veilig en ontspannen. Ik heb zin om te beginnen en hoop dat ik voor jullie een fijne plek kan creëren.”

Tijdens de ochtenden (zie agenda) bied ik workshops aan die kosteloos te volgen zijn. De materialen hiervoor zijn aanwezig. Om deel te nemen aan de creatieve ochtend is het niet verplicht om mee te doen aan de workshop. De ruimte wordt ook beschikbaar gesteld om aan je eigen creatie te werken. Tijdens de ochtend is er ook tijd voor uitleg, vragen en hulp voor je eigen project.

– 18 juli: Met behanglijm draden over ballonnen spannen en zo een lampion creëren
– 12 september: Lampionnen afmaken en volwassen kleurplaten invullen
– 19 september: Bloemen van vilt maken

Aanmelden of heb je vragen kan via onderstaand formulier of neem contact op met: Tamar van den Berg, Mail: info@nexuszwolle.nl, Tel: 0612031564

Locatie: Nexus Zwolle, Klooienberglaan 2 Zwolle

Aanmeldformulier Creatieve ochtend