thumbnail_Cactussen banner

Maker zoekt Collega's

  • Ben jij een maker, maar lukt het niet om effectief genoeg te werken?
  • Mis je bijvoorbeeld een werkplek en collega's?
  • Structuur en vaste werktijden?
  • Loop je tegen regelgeving aan en maakt dat je onzeker om serieuze stappen te nemen?
  • Of heb je misschien beperkingen, waardoor je minder belastbaar bent? Net als ik? Dan zoek ik jou!

Ik ben Marieke en ik maak allerlei producten van voornamelijk textiel. Doordat ik ADD en Fibromyalgie heb, is het voor mij niet vanzelfsprekend om elke dag gemotiveerd aan het werk te kunnen. Bovenstaande opsomming is dus mijn verhaal. Maar zo stel ik me voor, vast niet alleen mijn verhaal.

Bij Nexus start er een kleine groep voor makers zoals ik, die serieus zijn wat betreft hun product, maar zich door omstandigheden belemmerd voelen. We bieden werkruimte voor een dagdeel per week, ondersteuning bij je planning en informatie over regelgeving. Het doel is om eruit te halen wat erin zit. Wat kan er allemaal wél? We gaan het samen onderzoeken. We gaan aan de slag op woensdagen tussen 13.00 uur en 16.30 uur.

Is je interesse gewekt? Neem dan contact met me op via marieke.eerelman@gmail.com en dan plannen we een persoonlijk gesprek in.

Misschien tot gauw!

Marieke Eerelman