Nieuwsberichten


Vrijdag, 22 September

Onder begeleiding ‘Een steekje los’-spel spelen
Bordspel om jezelf beter te leren kennen

‘Online vrienden zijn geen echte vrienden’. ‘Wat vind jij? ‘Iedereen heeft psychische problemen’. Is dat jouw mening, of denk je dat sommige mensen nergens last van hebben? ‘Wat vertel je op je werk over je privésituatie?’ Ben je open over je issues, of kun je het beter voor je houden omdat je erop afgerekend wordt?’

Dit zijn enkele spelvragen van het bordspel ‘Een steekje los’. Iedere vrijdag tijdens de thema-ochtend wordt dit spel bij Nexus Zwolle gespeeld. Het begint om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Het doel van het gezelschapsspel is om op een leuke, ontspannen manier meer over jezelf te leren. Door je mening te geven, of door vragen te beantwoorden over je persoonlijke situatie.

Het spel wordt onder professionele begeleiding van Robin en John gespeeld. Uitgangspunt is dat je in een veilige omgeving bezig bent met werken aan jezelf. Door op een ongedwongen manier met een dobbelsteen en themakaarten bezig te zijn, ga je na hoe je over bepaalde zaken in het leven staat. Waardoor je uiteindelijk sterker in je schoenen staat, omdat je beter inzicht in jezelf krijgt.

Lijkt het je leuk om een keer mee te spelen, dan kun je je aanmelden via info@nexuszwolle.nl. Deelname is kosteloos.

Tekst: Anke Wijnacker